Difference between revisions of "Charlie birthday 2018"

From Technologia Incognita
Jump to: navigation, search
(Wie)
(Wie)
Line 35: Line 35:
  
 
* Charlie is er natuurlijk; de jarige job.
 
* Charlie is er natuurlijk; de jarige job.
* Arnd (+31 6 , de vr41541630) de vriend van Charlie's moeder, zorgt ervoor dat alles klaarstaat, beschikbaar is en kan vragen beantwoorden voordat hij rond 21:00 weggaat, met telefoon in de zak en met auto beschikbaar om langs te komen indien er toch iets niet 100% vlekkeloos verloopt.
+
* Arnd (+31 6 41541630) de vriend van Charlie's moeder, zorgt ervoor dat alles klaarstaat, beschikbaar is en kan vragen beantwoorden voordat hij rond 21:00 weggaat, met telefoon in de zak en met auto beschikbaar om langs te komen indien er toch iets niet 100% vlekkeloos verloopt.
  
 
* Jullie !
 
* Jullie !

Revision as of 13:31, 20 December 2018

Kort verhaal

 • Wat: Film/bordspel/slaap-partijtje ter ere van de verjaardag van Charlie die afgelopen zondag (16 Dec) dertien jaar oud werd.
 • Waar: Gouden Leeuw 904, 1103 KV. Appartement op de begane grond met voldoende slaap-plek en gezonde snacks (+pizza)
 • Wie: Er zijn zo'n 8 kinderen uitgenodigd en zal ik (Arnd: 06 41541630) er tot 9 uur ofzo bij zijn. Daarna ga ik met telefoon-en-auto elders slapen.
 • Hoe: Via de metro komen we aan, gaan naar de Supermarkt, daarna is't tijd voor film en spellen. In de morgen gaan we samen met metro terug en/of worden we teruggebracht door Arnd.

Wat

Charlie is dit jaar 13 geworden en wilde eens een grote(re) groep van zijn vrienden uitnodigen om mee te komen vieren. Normaal gebeurt dit ergens in de baarsjes, maar vanwege de nodige ruimte doen we het dit jaar bij Arnd thuis, in een groot appartement in zuid-oost.

Dus, wat is er leuker om dan een film/spel-partijtje te maken waar iedereen ook kan blijven slapen als ze dat willen?

Er is 120M2 aan ruimte , 3 dubbele bedden (2 slaap-banken + 1 dubbelbed) en ruimte zat voor 1 of 2 grote opblaas-matrassen (aanwezig). Er is een grote TV, er is een tafel voor bordspelletjes en er zijn ook tal van bordspellen aanwezig (Catan, Agrikola, You-Name-it).

We zorgen gezamelijk voor eten door eerst samen naar de Albert Heijn te gaan en daar pizza's uit te kiezen (party-food). Daarnaast zal het eten en drinken bestaan uit gezonde snacks, ice-tea, sap, etc. Er is ook mogelijkheid tot het maken van normale thee voor de liefhebbers. Als er erg aardig gevraagd word zal er ook chocolade-melk gekocht worden ;)

Waar

Appartement, toegang, supermarkt, metro

Gouden Leeuw 904, 1103 KV Amsterdam (Tel: 06 41541630)

Het appartement ligt op loop-afstand van de metro-halte 'Ganzenhoef' en bevindt zich in het appartementen complex 'Gouden Leeuw' op de begane grond. Zie het kaartje aan de rechterkant waar de Supermarkt (Albert Heijn), Metro en Gouden Leeuw 904 op zichtbaar zijn.

Het complex heeft een overdekte, verlichtte loopstraat en je komt er het makkelijkst binnen via de schuifdeuren bij het fietspad, naast appartement 301-355; zie kaartje.

Natuurlijk is de bedoeling dat er in een groep gereist zal worden naar Metro-station Ganzenhoef en we daar verzamelen om naar de Supermarkt te gaan. Daarna gaan we naar de plek waar films en spellen wachten. Gouden Leeuw 904.

Wie

 • Charlie is er natuurlijk; de jarige job.
 • Arnd (+31 6 41541630) de vriend van Charlie's moeder, zorgt ervoor dat alles klaarstaat, beschikbaar is en kan vragen beantwoorden voordat hij rond 21:00 weggaat, met telefoon in de zak en met auto beschikbaar om langs te komen indien er toch iets niet 100% vlekkeloos verloopt.
 • Jullie !

Wanneer

 • De nacht van zaterdag 22 December, op Zondag 23 December.
 • Verzamelen bij de Metro-halte 'Ganzenhoef' om 20:00
 • Reizen met de metro zo veel mogelijk met elkaar. Wellicht verzamelen op Metro-halte "Van Der Made"
 • Op zondag is het feest om 11:00 wel echt over en is Arnd er weer om te helpen iedereen thuis te krijgen; ook als het niet met de metro kan/gaat.

Hoe