Difference between revisions of "Charlie birthday 2018"

From Technologia Incognita
Jump to: navigation, search
(Created page with "== Wat == Charlie is dit jaar 13 geworden en wilde eens een grote(re) groep van zijn vrienden uitnodigen om mee te komen vieren. Normaal gebeurt dit ergens in de baarsjes, ma...")
(No difference)

Revision as of 13:11, 20 December 2018

Wat

Charlie is dit jaar 13 geworden en wilde eens een grote(re) groep van zijn vrienden uitnodigen om mee te komen vieren. Normaal gebeurt dit ergens in de baarsjes, maar vanwege de nodige ruimte doen we het dit jaar bij Arnd thuis, in een groot appartement in zuid-oost.

Dus, wat is er leuker om dan een film/spel-partijtje te maken waar iedereen ook kan blijven slapen als ze dat willen?

Er is 120M2 aan ruimte , 3 dubbele bedden (2 slaap-banken + 1 dubbelbed) en ruimte zat voor 1 of 2 grote opblaas-matrassen (aanwezig). Er is een grote TV, er is een tafel voor bordspelletjes en er zijn ook tal van bordspellen aanwezig (Catan, Agrikola, You-Name-it).

We zorgen gezamelijk voor eten door eerst samen naar de Albert Heijn te gaan en daar pizza's uit te kiezen (party-food). Daarnaast zal het eten en drinken bestaan uit gezonde snacks, ice-tea, sap, etc. Er is ook mogelijkheid tot het maken van normale thee voor de liefhebbers. Als er erg aardig gevraagd word zal er ook chocolade-melk gekocht worden ;)

Waar

Het appartement ligt op loop-afstand van de metro-halte 'Ganzenhoef' en bevindt zich in het appartementen complex 'Gouden Leeuw' op de begane grond.


Wie

Wanneer

Hoe